Φοβερές ατάκες Μήτογλου για Παναθηναϊκό, Σλούκα, κόσμο και όχι μόνο!

Φοβερές ατάκες Μήτογλου για Παναθηναϊκό, Σλούκα, κόσμο και όχι μόνο!

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων» κόντρα στην Μπαρτσελόνα για όλους και για όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος στο gazzetta.gr:

Για το -16:

«Φυσικά και περιμέναμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Ο κόουτς είπε στο ημίχρονο ότι μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε 4-5 λεπτά.

Μας είπε ότι ήταν εφικτό και ότι έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Είπαμε κάποια τακτικά θέματα και φυσικά πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι υπήρχε πιθανότητα να χάσουμε..»

Για το 2/2 απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα; 

«Μειώσαμε πολύ τα λάθη μας, παίξαμε καλύτερη άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και θεωρώ ότι αν παίζουμε με αυτόν τον τρόπο έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε πάρα πολλά παιχνίδια στη συνέχεια».

Για τον ίδιο:

«Προσπαθώ φορά που πατάω στο παρκέ να δίνω το 100%. Θέλω πάντα να παίζω καλά, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν έχω άγχος, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και ξέρω ποιος είμαι.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν νοιάζει κάτι λιγότερο από το να μπαίνω στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει Αυτός είναι σκοπός μου, τίποτε άλλο.»

Για την 2η θέση:

«Είναι απίστευτο που βρισκόμαστε στην 2η θέση, Φαίνεται η δουλειά και η τεράστια πρόοδος που έχουμε κάνει ως ομάδα σε σχέση με όλα τα τελευταία χρόνια.

Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά. Βέβαια τώρα είναι τα δύσκολα. Μπορεί να φτάσαμε στην 2η θέση της κατάταξης αλλά το δύσκολο είναι να κρατηθείς εκεί. και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

Πλέον είναι δεδομένο ότι θα γίνουμε στόχος για όλες τις ομάδες καθώς θα θέλουν να μας κερδίσουν. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να γνωρίζουμε καλά τις ευθύνες μας».

Για τον Σλούκα:

«Ο Κώστας έπαιξε εκπληκτικά, το αξίζει και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Κάθε φορά που πατάει στο παρκέ μας βοηθάει και με το παραπάνω. Παίρνει τις σωστές αποφάσεις, είναι απίστευτος παίκτης…»

Για τον νόμο του ΟΑΚΑ:

«Κάνει τεράστια διαφορά το ΟΑΚΑ και ο κόσμος μας. Είναι ο 6ος παίκτης μας. Μας δίνει συνέχεια τρομερή ώθηση όπως μας έδωσε και τώρα για να γυρίσουμε το ματς.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρική, πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Χωρίς τον κόσμο και τη βοήθεια που μας έδωσε, δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ήταν σαν να πετούσαμε, σαν να μην νιώθαμε κούραση…»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News