Φοβερή στιγμή: Η αποθέωση του Σλούκα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (vid)

Φοβερή στιγμή: Η αποθέωση του Σλούκα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (vid)

Το κοινό του Παναθηναϊκού Aktor χάρισε ένα μοναδικό standing ovation στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος υποκλίθηκε στους «πράσινους» στις εξέδρες, στη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα (89-81).

Ο Σλούκας αποτελεί τον ξεκάθαρο ηγέτη των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και τον τελευταίο μήνα, που… κρίνονται όλα, παίζει φανταστικά και «γράφει» την μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη.

Σε 33’31” στο παρκέ ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε 18 πόντους (4/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μάλιστα, με τον Σλούκα στο παρκέ ο Παναθηναϊκός Aktor ήταν στο +21 έναντι των Καταλανών.

Λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα», το κοινό του «τριφυλλιού» χάρισε στον Έλληνα άσο απλόχερα την αγάπη του.

Το ΟΑΚΑ «σηκώθηκε στο πόδι» και 18.000 «πράσινοι» που βρέθηκαν στις εξέδρες φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σλούκα, ο οποίος με τη σειρά του υποκλίθηκε προς τον κόσμο.

Κάπως έτσι, ήρθε μία iconic στιγμή με τον κόσμο της ομάδας να… υποκλίνεται στον έμπειρο γκαρντ και τον ίδιο να ανταποδίδει με τον τρόπο του.

Δείτε παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SDNA.gr (@sdnagr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News