Παναθηναϊκός: Ο Κλεϊνχέισλερ πήγε να ρίξει μπουνιά σε αντίπαλο σε φιλικό ματς (vid)
Ο διεθνής Ούγγρος χαφ που ανήκει στον Παναθηναϊκό, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, προσπάθησε να επιτεθεί με μπουνιά σε ποδοσφαιριστή της εθνικής Τουρκίας μετά τη λήξη ενός φιλικού αγώνα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα μεταξύ της Ουγγαρίας και της Τουρκίας (0-1) στη Βουδαπέστη, ο 29χρονος μέσος, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, βρέθηκε σε μια στιγμή έντασης με τον χαφ της Φενέρμπαχτσε.
Ο δεύτερος τον έσπρωξε και ο έξαλλος Κλαϊνχάισλερ αντέδρασε σηκώνοντας το χέρι του, αλλά το κατέβασε άμεσα.
Καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές έρχονταν κεφάλι με κεφάλι, τόσο ο διαιτητής όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές επενέβησαν για να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Δείτε το βίντεο:
kleinheisler ibinesine bak ismail’e yumruk gösteriyor. bu adam bir hafta önce takım arkadaşlarıyla 150 ter*risti saha ortasında hırpaladı kimi neyle korkutuyosun ak
pic.twitter.com/sOAGMluAdU— Rapaic (@iamrapaic) March 22, 2024
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!