Παναθηναϊκός: Μονόδρομος για τον Αταμάν οι... μεταγραφές πάγκου!

Αταμάν: Αποκάλυψη για Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Στο παιχνίδι του Νοέμβρη βλέποντας την διαφορά να κυμαίνεται κοντά στους…30 πόντους λέγαμε και πάλι καλά, αφού κατέβηκες να παίξεις χωρίς Σλούκα-Βιλντόζα απέναντι σε σύνολο που έφερνε από τα βάθη του πάγκου αστεράκια του ΝΒΑ (Πάρκερ, Ερνανγκόμεθ), Ισπανούς διεθνείς με ευρωπαϊκά μετάλλια (Μπριθουέλα, Πάρα) και παιδιά-θαύματα (Παουλί).

Σκεφτόμασταν το φθινόπωρο πως ο Παναθηναϊκός που χτιζόταν σε τέτοιες έδρες δεν είχε την πολυτέλεια να χάνει πρωτοκλασάτους παίκτες.

Λίγο πάταγε το γκάζι η Μπάρτσα και…εξαφανιζόταν, αναλογιστείτε ότι βλέπαμε στη στατιστική να είναι 24-9 ριμπάουντ στο ημίχρονο και 42-29 στο τέλος.

Σαν να έπαιζαν άνδρες ενάντια στα παιδιά, η τρίτη λυκείου απέναντι στην τρίτη γυμνασίου.

Ο αρχηγός είναι υγιής και σε φόρμα, ο Λούκα Βιλντόζα γυμνάστηκε χθες, αλλά κάτι μας λέει πως στην τελική ευθεία είναι και ο Παναθηναϊκός υποχρεωμένος και κοιτάξει στα βάθη του δικού του πάγκου, όπου υπάρχει υλικό ικανό να προσφέρει ανάσες και λύσεις χωρίς να πέφτει αισθητά ο δείκτης της ποιότητας.

Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν ήδη αφήσει καλά δείγματα, θα είναι σημαντικό αν από τους 6-7 της πρώτης γραμμής ο Αταμάν μοιράσει τον χρόνο σε 8-10 παίκτες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News