Παναθηναϊκός: Μονόδρομος για τον Αταμάν οι... μεταγραφές πάγκου!
Στο παιχνίδι του Νοέμβρη βλέποντας την διαφορά να κυμαίνεται κοντά στους…30 πόντους λέγαμε και πάλι καλά, αφού κατέβηκες να παίξεις χωρίς Σλούκα-Βιλντόζα απέναντι σε σύνολο που έφερνε από τα βάθη του πάγκου αστεράκια του ΝΒΑ (Πάρκερ, Ερνανγκόμεθ), Ισπανούς διεθνείς με ευρωπαϊκά μετάλλια (Μπριθουέλα, Πάρα) και παιδιά-θαύματα (Παουλί).
Σκεφτόμασταν το φθινόπωρο πως ο Παναθηναϊκός που χτιζόταν σε τέτοιες έδρες δεν είχε την πολυτέλεια να χάνει πρωτοκλασάτους παίκτες.
Λίγο πάταγε το γκάζι η Μπάρτσα και…εξαφανιζόταν, αναλογιστείτε ότι βλέπαμε στη στατιστική να είναι 24-9 ριμπάουντ στο ημίχρονο και 42-29 στο τέλος.
Σαν να έπαιζαν άνδρες ενάντια στα παιδιά, η τρίτη λυκείου απέναντι στην τρίτη γυμνασίου.
Ο αρχηγός είναι υγιής και σε φόρμα, ο Λούκα Βιλντόζα γυμνάστηκε χθες, αλλά κάτι μας λέει πως στην τελική ευθεία είναι και ο Παναθηναϊκός υποχρεωμένος και κοιτάξει στα βάθη του δικού του πάγκου, όπου υπάρχει υλικό ικανό να προσφέρει ανάσες και λύσεις χωρίς να πέφτει αισθητά ο δείκτης της ποιότητας.
Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν ήδη αφήσει καλά δείγματα, θα είναι σημαντικό αν από τους 6-7 της πρώτης γραμμής ο Αταμάν μοιράσει τον χρόνο σε 8-10 παίκτες.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση