Παναθηναϊκός: Όλα για όλα με Τζέριαν Γκραντ!

Γκραντ: «Τέτοιες νίκες είναι κομβικές για να πας μακριά, είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη με τον κόσμο»

Χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα να έχει παιχνίδια στα πόδια του, για μια ακόμα φορά ο παίκτης που καλείται να βγει μπροστά, ως…υπασπιστής των Σλούκα και Ναν δεν είναι άλλος από τον Τζέριαν Γκραντ.

Αθλητής-λαβράκι που μπορεί να παίξει άνετα στον άσο, να δημιουργήσει αλλά και να σουλουπώσει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, να παίξει άμυνα στον καλύτερο σκόρερ του αντιπάλου.

Ναι μεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως μέλος του δεύτερου rotation αλλά χάρη στις εμφανίσεις του, τη δουλειά, την φόρμα και την στοχοπροσήλωση που δείχνει σε κάθε παιχνίδι, έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί βασικότατο κομμάτι της λειτουργίας σου.

O Αμερικανός αποτελεί τον…glue guy του Παναθηναϊκού, εκείνος που …κολλάει με όλους του συμπαίκτες του. Μπορεί να παίξει σε όλα -σχεδόν- τα σχήματα και να ανταποκριθεί εξίσου καλά είτε ως 1, είτε ως 2, είτε ακόμα και ως 3, αν ο Αταμάν θέλει σχήμα για να τρέχει.

Το κυριότερο; Ο Γκραντ δεν χαμπαριάζει οποιονδήποτε κι αν έχει δίπλα του, άλλωστε μιλάμε για τον περσινό MVP του Eurocup, με εξαιρετικούς μέσους όρους και πολυδιάστατο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News