Παναθηναϊκός: Μόνο μπράβο στην ΚΑΕ...

Εκτός από τον προβληματισμό για το “μικρό” rotation, για τις ευκαιρίες που δεν παίρνουν οι Έλληνες, για την μη προσαρμογή Χουάντσο και Βιλντόζα, μήπως πρέπει να πούμε κι ένα μπράβο στον οργανισμό για όσα έχει πετύχει;

Παναθηναϊκός: Μόλις... επέστρεψε!

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα άξιο άνθρωπο στο τιμόνι του, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ήπειρο.

Σε μια ακόμα αναμέτρηση, στο Βελιγράδι, έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε, είχε και τύχη σκοράροντας τρίποντα ασταμάτητα στο πρώτο μέρος, αλλά από το φθινόπωρο δεν έχει κλέψει τίποτα – ό,τι πέτυχε το αξίζει 100% για να μην αναφέρουμε και το κυνηγητό που τρώει συχνά από την διαιτησία.

Ο σύλλογος δεν έχει κανένα συμβόλαιο με την επιτυχία: κερδίζει μόνο αν παίξει καλά και πρέπει να μάθει να παίζει ακόμα καλύτερα.

Το καταλαβαίνουμε ότι στην Ελλάδα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις το άθλημα με όρους κανονικού μπάσκετ, όταν δίπλα σου γίνονται όργια και βλέπεις ομάδες να πηγαίνουν…σπρωχτές, αλλά αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή.

Φυσικά μπορείς να πας στην εύκολη λύση, αν μεθαύριο το πράγμα στραβώσει, π.χ διώξεις τον προπονητή, να τα βάλεις με τους παίκτες, να πάρεις άλλους 10 κτλ κτλ.

Αλλά δεν νομίζουμε ότι έτσι έχεις καμία τύχη να γίνεις καλύτερος. Το είδαμε το έργο και στις περιπτώσεις Πιτίνο, Πασκουάλ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr