Βενζέκοφ: «Σαρώνει» στο Fantasy με Σλούκα στην ομάδα του! (pic)

Βενζέκοφ: «Σαρώνει» στο Fantasy με Σλούκα στην ομάδα του! (pic)

Ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, Σάσα Βενζέκοφ μπορεί να μην είναι πλέον στην Euroleague, όμως συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σ’ αυτή.

Ο Σάσα Βενζέκοφ την περασμένη σεζόν κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της regular season της Euroleague με τον Ολυμπιακό κι έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τροπαίου χωρίς όμως να τα καταφέρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Μάριο Χεζόνια να κερδίζει τον τελικό.

Μάλιστα αυτή ήταν και η τελευταία του ευκαιρία για διάκριση στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης στο μπάσκετ, καθώς ο Βούλγαρος forward μετακόμισε στον μαγικό κόσμο του NBA και φόρεσε τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Βέβαια μπορεί να βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Ευρώπη, ωστόσο συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Euroleague μέσω του Fantasy Challenge!

Συγκεκριμένα ο Βενζέκοφ με την ομάδα που έπελεξε να πορευθεί στην 30η αγωνιστική της διοργάνωσης, σάρωσε τα πάντα και βρέθηκε στο Top-5, ενώ συνολικά σε όλη τη σεζόν βρίσκεται στη θέση Νο 1.385.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει συμπεριλάβει τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα, ο οποίος με τους 17 πόντους και τις 10 ασίστ του, του έδωσε τεράστια χαρά και άπειρους… πόντους στο ψηφιακό παιχνίδι!

Δείτε την εικόνα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News