Λαρεντζάκης για playoffs: «Δε διαλέγω αντίπαλο όμως με τον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει 2-0»

Λαρεντζάκης: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι το πιο δύσκολο από όλα!»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά το τέλος του αγώνα με τη Βιλερμπάν κλήθηκε μέσω της κάμερας της NOVA να διαλέξει αντίπαλο ενόψει των playoffs της Euroleague.

Ο guard του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν ρωτήθηκε ποιον αντίπαλο θα ήθελε ν’ αντιμετωπίσει η ομάδα του στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας άσος απέφυγε ν’ απαντήσει με το να κατανομάσει μια ομάδα, όμως αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως φέτος στη διοργάνωση οι Πειραιώτες τον έχουν νικήσει και τις δύο φορές που τον αντιμετώπισαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Όχι, δε θα διάλεγα γιατί μερικές φορές αυτό σου γυρνάει και μπούμερανγκ. Ο Θεός βλέπει, οπότε… Όλες οι ομάδες έχουν υψηλό επίπεδο και όλες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε και να κοντράρουν οποιονδήποτε, ειδικά στις πρώτες θέσεις. Δεν μπορώ να σου πω τώρα, είναι πολύ θεωρητικό. Δεν το έχω σκεφτεί.

Το μόνο που μπορείς να πεις τώρα είναι ότι βάσει αποτελεσμάτων με τον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει 2-0. Αλλά και πάλι, αν είμαστε με μειονέκτημα δεν είναι… Είναι πολύ θεωρητική η κουβέντα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News