Νίκη... 2άδας στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Λεσόρ για Σλούκα: «Είχαμε πρόβλημα όταν τραυματίστηκε - Όλοι ξέρουν ποιος είναι»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνεχίσει νικηφόρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:15) για την 31η αγωνιστική της Euroleague ώστε να μείνει σε τροχιά διεκδίκησης μέχρι και της 2ης θέσης!

Άλλο ένα βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο «καυτό» ΟΑΚΑ (21:15)!

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα (76-89) επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα στο ΣΕΦ, κάνοντας το πρώτο από τα πέντε βήματα για το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της όσον αφορά την τετράδα, με τέσσερις στροφές να απομένουν και στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής περιμένει την Μπαρτσελόνα σε μια σπουδαία μονομαχία.

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη στο Βελιγράδι ανέβηκαν στο 19-11 και απέχουν μόλις μία νίκη από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα (20-10), η οποία υπέκυψε στην έδρα της Φενέρ (88-74) και γνωρίζει πως και το δικό της μονοπάτι προς το πλεονέκτημα έδρας περνάει και από το ΟΑΚΑ.

Ένα ΟΑΚΑ που θα είναι κατάμεστο για άλλη μια φορά και άκρως «καυτό» για να σπρώξει τον Παναθηναϊκό προς τη νίκη όπως έχει γίνει στα προηγούμενα επτά ματς όπου η ομάδα του Αταμάν έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες.

Στόχος είναι η όγδοη σερί νίκη που θα σπάσει παράλληλα την «κατάρα» με τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν 10/10 στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον «εξάστερο» που πανηγύρισε για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2018 (76-70). Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και η ώρα για την «πράσινη» νίκη έφτασε και γιατί όχι με την υπέρβαση του -8 που ήταν η διαφορά στην ήττα του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη (80-72).

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21.15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Novasports Prime.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News