Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (22/03)

Παναθηναϊκός: Με τέτοιο στατιστικό πώς να χάσεις;

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο καυτό ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (21:15) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η κανονική περίοδος είναι στα τελευταία της… μέτρα. Kάθε παιχνίδι μετράει πολλαπλά, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ψάχνει τις νίκες που θα την βάλουν στην τετράδα ενόψει των Playoffs.

Ο Παναθηναϊκός μετά τα στραβοπατήματα των Μονακό και Μπαρτσελόνα, αλλά και χάρη στο σπουδαίο διπλό που πέτυχε στο Βελιγράδι έχει πιθανότητες να τερματίσει ακόμα και στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι σε ακόμα έναν αγώνα κατάμεστο και ο 6ος παίκτης να δώσει σημαντική ώθηση για την 20η νίκη του Εξάστερου στην διοργάνωση!

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21.15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (22/3)

Στην αντίπερα όχθη, οι Μπλαουγκράνα, μετά την ήττα τους από την Φενέρμπαχτσε, έπεσαν στο 20-10, έχασαν την διαφορά του πρώτου αγώνα και πλέον η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News