Λεσόρ για Σλούκα: «Είχαμε πρόβλημα όταν τραυματίστηκε - Όλοι ξέρουν ποιος είναι»

Λεσόρ για Σλούκα: «Είχαμε πρόβλημα όταν τραυματίστηκε - Όλοι ξέρουν ποιος είναι»

Ο Ματίας Λεσόρ σε δηλώσεις του στο «Amerikanos24» έμπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη και αρχηγού της ομάδας, Κώστα Σλούκα.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες στη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού κι αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα.

Ωστόσο οι εμφανίσεις του εξαρτώνονται από αρκετά σημαντικό βαθμό κι από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει την εμπειρία και την κλάση να τον βρει και να τον «ταΐσει» όπως θέλει ο Γάλλος σέντερ.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Παρτίζαν μετά τη νίκη των πράσινων επί του Ερυθρού αστέρα μίλησε στην κάμερα του «Amerikanos24» και δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει πόσο σημαντικός και παράλληλα σπουδαίος είναι ο αρχηγός του Τριφυλλιού για το σύλλογο.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το κίνητρο ήρθε από το γεγονός ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Έπρεπε να κερδίσουμε τώρα στο τελευταίο σπριντ της της σεζόν αφού παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό, αυτό είναι αρκετό, πιστεύω, για να να σε παρακινήσει να παίξεις το καλύτερο σου παιχνίδι».

Για το διπλό πόστερ κάρφωμα του στο δεύτερο ημίχρονο: «Διάβασα την άμυνα. Προσπάθησαν να αλλάξουν στο σκριν και ήθελα να τους μπερδέψω. Ο Γκραντ μου πέταξε την μπάλα. Πίστεψε σε μένα σε αυτή την κατάσταση και προσπάθησα τελειώσω δυνατά τη φάση. Δυστυχώς στην επόμενη φάση έχασα το κάρφωμα οπότε μπορούμε να μιλήσουμε και για αυτό. Μερικές φορές τα καταφέρνεις, μερικές φορές αστοχείς. Μας έδωσε ώθηση αυτή η φάση. Για αυτό είμαι εδώ, για να δίνω ενέργεια στην ομάδα μου».



Για την 3η θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Το μόνο πράγμα που πρέπει να κοιτάς είναι το επόμενο παιχνίδι. Όλοι μιλούν για Final Four και να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και εγώ λέω να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Αυτό λέω από την αρχή της σεζόν και τώρα σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα».

Για τον Κώστα Σλούκα«Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά όταν παίζει με ελευθερία και όταν είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Δυσκολευτήκαμε όταν τραυματίστηκε. Είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Σλούκας στην Euroleague».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Δε θέλω να το γρουσουζέψω. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να παίξουμε άμυνα, να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ, και να εκτελέσουμε το πλάνο μας επιθετικά. Αν παίξουμε όπως με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News