Μπετσίροβιτς: «Αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει ψηλότερα από Ολυμπιακό, σημαίνει ότι είμαστε καλύτεροι»

Μπετσίροβιτς: «Αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει ψηλότερα από Ολυμπιακό, σημαίνει ότι είμαστε καλύτεροι»

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς μετά τη νίκη των πράσινων επί του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για τη βαθμολογία της Euroleague.

Ο Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς μετά τη μεγάλη νίκη των πράσινων επί του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στη βαθμολογία της Euroleague και στις θέσεις που θα τερματίσουν οι δύο αιώνιοι.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπετσίροβιτς θεωρεί ότι αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει στην Euroleague πάνω από τον Ολυμπιακό, τότε θα είναι καλύτερη ομάδα από εκείνον κι ας έχει ηττηθεί δύο φορές στη διοργάνωση φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα με τον Ερυθρό Αστέρα, επειδή επέστρεψαν κάποιοι παίκτες και ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν σε ανταγωνιστικό ρυθμό.

Παίξαμε ώριμα, χωρίς πολλά λάθη που είναι το κλειδί για τη νίκη σε μεγάλα παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να τρέξει στο γήπεδο.

Η αρχική ιδέα ήταν να μπούμε στα πλέι οφς και πετύχαμε στις επιλογές των παικτών καθώς πέτυχαν την κατάλληλη χημεία. Από το όχι και πολύ καλό ξεκίνημα πήγαμε σε μεγάλες νίκες στη σειρά, γεγονός που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι όταν χάναμε, το κεφάλι μας έμεινε όρθιο. Ας προσπαθήσουμε τώρα να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του προέδρου και του κόσμου».

Για την πιθανότητα ζευγαρώματος με τον Ολυμπιακό: «Ό,τι είναι να συμβεί, ας συμβεί. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα μετράει… διπλό, επειδή οι ήττες της Μονακό και της Μπαρτσελόνα (σ.σ. από Αρμάνι και Φενέρ αντίστοιχα) ανοίγει το δρόμο ακόμα και για τη 2η θέση.

Αν προκύψει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφς, ας γίνει έτσι. Θα υπερασπιστούμε τη θέση μας ως το τέλος. Εφόσον τερματίσουμε ψηλότερα από ότι εκείνοι, τότε σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι τους και έτσι θα προσεγγίσουμε τα playoffs».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News