«Έχεις κότσια για να έρχεσαι εδώ»: Η απίθανη Ατάκα του Λεσόρ στον γιο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

«Έχεις κότσια για να έρχεσαι εδώ»: Η απίθανη Ατάκα του Λεσόρ στον γιο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Ο Ματίας Λεσόρ όταν είδε τον Φίλιππο Νικολαΐδη στ’ αποδυτήρια της «Stark Arena» του ανέφερε μια επική ατάκα κάνοντας του πολύ έξυπνο κι επικό καλαμπούρι.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά εκτός απ’ αυτό μιλάμε και για έναν άνθρωπο με τρομερό χιούμορ και ιδιαίτερα πλακατζή.

Κάτι που απέδειξε και χθες, όταν είδε στ’ αποδυτήρια της «Stark Arena» το γιο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της αρχηγού του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και του επιφύλαξε μια τρομερή ατάκα.

Να αναφέρουμε ότι ο μικρός Φίλιππος, έχασε μέσα σε 1,5 χρόνο και τους δύο γονείς του, είχε προγραμματίσει με τη μητέρα του ταξίδι στην Ελλάδα, προκειμένου να δει τον Παναθηναϊκό και να πάρει και μια φανέλα από του Λεσόρ που εκτιμάει πολύ.

Τελικά τα σχέδια άλλαξαν με πολύ άσχημο τρόπο κι ο γιος της Ρούξι βρέθηκε πίσω από τον πάγκο των πράσινων, προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, ενώ στη συνέχεια πήρε τη φανέλα του Γάλλου σέντερ, αυτόγραφα και τράβηξε φωτογραφίες με παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο ο Ματίας Λεσόρ αποφάσισε να του… πετάξει μια τρομερή ατάκα, όταν τον είδε να κυκλοφορεί με τη φανέλα των πρασίνων στο συγκεκριμένο γήπεδο.

«Μικρέ, έχεις κότσια που ήρθες εδώ με φορώντας αυτή τη φανέλα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News