Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές του αγώνα

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 31η αγωνιστική της Euroleague με τους διαιτητές της αναμέτρησης να γίνονται γνωστοί.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Παρασκευή (22/03, 21:15) θ’ αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα καθορίσει πολλά ακόμα και για τις πιθανότητες της δεύτερης θέσης για τους πράσινους.

Μάλιστα η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι θα είναι οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 20-10, ενώ οι πράσινοι στην τρίτη θέση με ρεκόρ 19-11, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ισπανική ομάδα είχε κερδίσει με οκτώ πόντους διαφορά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News