Παναθηναϊκός: Με τέτοιο στατιστικό πώς να χάσεις;

Παναθηναϊκός: Με τέτοιο στατιστικό πώς να χάσεις;

Ο Παναθηναϊκός δε γινόταν να χάσει στο Βελιγράδι χθες το βράδυ, καθώς αν ανατρέξει κάποιος στη στατιστική θα δει ένα τρομερό στατιστικό που είχαν οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Βελιγράδι προκειμένου να δώσει ένα «must-win» παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς με νίκη θα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στη regular season της Euroleague.

Πολλές φορές και κυρίως στο μπάσκετ η στατιστική αντανακλά την πραγματικότητα και δεν… ξεγελάει ποτέ με την εικόνα του ματς να είναι πολύ κοντά σ’ αυτό που αναγράφουν τα αγαπημένα μας νούμερα.



Στη χθεσινή αναμέτρηση στη «Stark Arena» το Τριφύλλι είχε ένα τρομακτικό στατιστικό μέσα από το οποίο δε γινόταν να χάσει.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι είχαν συνολογικά 25 ασίστ στο παιχνίδι για 10 λάθη, κάνοντας «σμπαράλια» το αμυντικό πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε αποφασίσει να παίζει άμυνα με αλλαγές (switch defense), ωστόσο με τον Σλούκα σε τρομακτική μέρα η απάντηση ήταν άμεση κι ο Παναθηναϊκός διάβασε όλα τα mismatch που του έδωσε ο αντίπαλος και τα χτύπησε!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News