Βαθμολογία: Ποια τετράδα; Έτσι βγαίνει δεύτερος ο Παναθηναϊκός!

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη και τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague. Ας δούμε πώς μπορεί να κατακτήσει αυτήν τη θέση.

Το διπλό στη Σταρκ Αρένα εναντίον του Ερυθρού Αστέρα στην 30η αγωνιστική της EuroLeague, δεν κράτησε απλά τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι για μία θέση στην τετράδα της κανονικής περιόδου, αλλά τον κράτησε ζωντανό και για τη δεύτερη θέση.

Οι πράσινοι ξέρουν ότι με 4/4 απέναντι σε Μπαρτσελόνα (εντός), Βίρτους Μπολόνια (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Άλμπα Βερολίνου (εντός) θα είναι σίγουρα στην τετράδα, ό,τι κι αν γίνει στους υπόλοιπους αγώνες των ομάδων που παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα τερματίσουν τέταρτοι.

Αν, τώρα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των οκτώ πόντων τους Καταλανούς, θα αποκτήσει προβάδισμα και απέναντί τους, την ώρα που θα υπερτερεί και της Μονακό την οποία έχει στο 2-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα πάει για τη δεύτερη θέση και αν την κατακτήσει, θα περιμένει την αντίπαλό της από το ζευγάρι 7-8 στο Play-In Tournament.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News