Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Δε γινόταν να «στραβώσει» το ματς για τον Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ώρα το ένα ευχάριστο αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο.

Αγωνιστικά οι πράσινοι ήταν επίπεδα πάνω από τους «ερυθρόλευκους», η αναμενόμενη αντίδραση ήρθε από τους παίκτες του Αταμάν κόντρα στη σκληρή κριτική των τελευταίων ημερών και πλέον το sold-out παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα αποκτά άλλον χαρακτήρα.

Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός με 8+ πόντους, ανεβαίνει στη 2η θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια του, προκειμένου να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μια ομάδα από τις θέσεις 7-10 που θα έχει επιβαρυνθεί με εξτρά παιχνίδια!

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 76-89: Τα highlights από το γλέντι στους «γαύρους» της Σερβίας

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Δημήτρης Μωραϊτης – Ιωάννης Παπαπέτρου – Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (1/10): Απολύτως δικαιολογημένα τα… άκουσε χοντρά από τον Εργκίν Αταμάν για το χαμένο κάρφωμα. Αν δεν μπορεί να προσφέρει έστω το ελάχιστο στο υψηλότερο επίπεδο, δεν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα!

Κώστας Σλούκας (10/10): Τεράστια, αψεγάδιαστη εμφάνιση από τον αρχηγό με 17 πόντους, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 ριμπάουντ, 3 κερδισμένα φάουλ και 0 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Τζέριαν Γκραντ (9/10): Εκπληκτικός σε όλους τους τομείς για μια ακόμη βραδιά ο Αμερικανός.

Κέντρικ Ναν (7.5/10): Σε σπουδαίο βράδυ από τα 6,75 ο Ναν, μόλις 20% επιτυχία, όμως, εντός πεδιάς. 4 ασίστ για 3 λάθη, 5 κερδισμένα φάουλ. Έχει σημειώσει απείρως… καλύτερες εμφανίσεις από τη σημερινή, παρέμεινε, όμως, σημαντικός για τους πράσινους.

Ματίας Λεσόρ (10/10): Επικό δεύτερο ημίχρονο με τον Λεσόρ που έβαλε τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα μέσα στη ρακέτα. Ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 8 κερδισμένα φάουλ.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Θετική εμφάνιση από τον Λιθουανό, όποτε χρειάστηκε, προσέφερε πόντους ενώ είχε συμβολή και στην άμυνα.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (3/10): Ελάχιστα πράγματα από τον Χουάντσο με 0/4 προσπάθειες (1/2 βολές) και 4 ριμπάουντ.

Ντίνος Μήτογλου (8,5/10): Άγγιξε το double double ο Μήτογλου που ξεκίνησε γρήγορα με 9 πόντους στο ματς και ολοκλήρωσε στους 17, ενώ κατέβασε και 9 ριμπάουντ.

Δείτε παρακάτω:

 

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News