Ηττήθηκαν Μονακό και Μπαρτσελόνα - Στο ΟΑΚΑ για τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός αν νικήσει στο Βελιγράδι!

Ηττήθηκαν Μονακό και Μπαρτσελόνα - Στο ΟΑΚΑ για τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός αν νικήσει στο Βελιγράδι!

Αυτό που διαφαινόταν τις προηγούμενες αγωνιστικές μπορεί να γίνει πράξη το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Σε… ονειρική εξελίσσεται η 30ή αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό, αρκεί να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (βρίσκεται στο +10 στο ημίχρονο).

Ο Ολυμπιακός γνώρισε εύκολα την ήττα από την Εφές, η Αρμάνι έκανε πάρτι στην έκπληξη της ημέρας κόντρα στη Μονακό στο Πριγκιπάτο (98-80), η Φενερμπαχτσέ έκαμψε την αντίσταση της Μπαρτσελόνα με απίθανη εμφάνιση, κυρίως, στο πρώτο ημίχρονο, η Ζαλγκίρις «έλιωσε» τη Βίρτους Μπολόνια.

Με αυτά τα αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός νιώθει πιο άνετα στο κυνήγι της 4άδας, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβει και στη 2η θέση το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Αφού, πρώτα, κάνει το καθήκον της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Αταμάν χρειάζεται νίκη 8 πόντων και άνω κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην κατάμεστη πράσινη έδρα, προκειμένου να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News