Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Το κλειδί με Τεόντοσιτς!

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Το κλειδί με Τεόντοσιτς!

Στον πρώτο γύρο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, Τζέριαν Γκραντ και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης “εξαφάνισαν” τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Με τον Σέρβο πλέι μέικερ εξουδετερωμένο ο αντίπαλος δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει με τον Ντος Σάντος, τον Χάνγκα.

Από τη στιγμή που κατάφερε ο Εξάστερος να αφοπλίσει τον Τεόντοσιτς αυτομάτως είχε ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για το ροζ φύλλο και μάλιστα στο ρελαντί.

Δέκα μέρες να έπαιζαν τον Δεκέμβρη οι δύο αντίπαλοι, έτσι όπως πήγαινε το ματς, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε. Ακόμα κι όταν ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να αναχαιτίσει τα Pick ‘N Roll του νικητή με τις αλλαγές, η ομάδα του Αταμάν δεν επέμενε στον αγαπημένο της τρόπο επίθεσης.

Έψαξε αμέσως ΟΛΑ τα μις ματς, πέρασε την μπάλα στο ζωγραφιστό και προσπάθησε να επιτεθεί κερδίζοντας φάουλ γνωρίζοντας ότι έχει τους παίκτες για να τα καταφέρει.

Όταν λειτουργούν καλά επιθετικό (στο μέτρο του δυνατού) και αμυντικό πλάνο, αυτομάτως όλα γίνονται πιο εύκολα, ειδικά απέναντι σε κλαμπ με μικρή ιστορία στην Ευρωλίγκα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News