Γουόκαπ: «Ο Σλούκας με είχε σώσει»
Ο Τόμας Γουόκαπ σε δηλώσεις που έκανε στο «Basketnews.com» θυμήθηκε τον αγώνα των playoffs κόντρα στη Φενέρ πέρυσι και μίλησε για τον Κώστα Σλούκα.
Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο «Basketnews.com» για το Game 3 των playoffs στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη αποκαλύπτοντας μια ιστορία με τον Κώστα Σλούκα.
Σ’ εκείνο το ματς ο Τόμας Γουόκαπ λίγο πριν το τέλος του αγώνα είχε χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, δίνοντας την κατοχή στη Φενέρ και τη δυνατότητα στον Γκουντούριτς να κάνει το 71-69 και να βάλει την ομάδα του μπροστά.
Ωστόσο ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού στην τελευταία φάση του ματς, σούταρε από το… σπίτι του κι έδωσε τη νίκη στην πρώην ομάδα του με 72-71.
Μάλιστα ο πρώην συμπαίκτης του, όπως αποκάλυψε με τις δηλώσεις του, του είπε στ’ αποδυτήρια ότι τον έσωσε λόγω του σοβαρού λάθους που είχε κάνει λίγο νωρίτερα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουόκαπ:
«Αυτό το σουτ για μένα ήταν κάτι παραπάνω από ένα σουτ που έδωσε νίκη. Με έσωσε. Του το είπα όταν μπήκαμε στη φυσούνα. Του είπα «με έσωσες». Και ο Λαρεντζάκης μου είπε “σε έσωσε”».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις, ποιοι έμειναν εκτός
- Παναθηναϊκός: Τιμωρία μετά το ντέρμπι – Πότε θα εκτίσει την ποινή
- «Πού είναι ο Στίλερ, αυτός ο ηλίθιος;»: Το... τρελό βράδυ του διαιτητή Μπέτις – Παναθηναϊκός
- «Δεύτερος ψηλός του Παναθηναϊκού ο Φαρίντ - Η επόμενη απόφαση για Χολμς»
- Παναθηναϊκός: Τόσα διαρκείας αναμένεται να πωληθούν στον Βοτανικό