Παναθηναϊκός: Το μεγαλύτερο μάθημα ενόψει Ερυθρού Αστέρα

Παναθηναϊκός: Οφείλει να κοιτάξει μπροστά, να βγάλει αντίδραση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21:00) τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας πάρει ήδη ένα μεγάλο μάθημα από τη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Βελιγράδι, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα σ’ ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως τελικός για τους πράσινους.

Να θυμίσουμε άλλωστε ότι το Τριφύλλι κυνηγάει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει νίκες, προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο ματς πηγαίνει έχοντας πάρει ήδη ένα μεγάλο μάθημα από προηγούμενη αναμέτρηση μέσα στη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Ερυθρός Αστέρας κατεβαίνει να παίξει έχοντας πολλές απουσίες κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρητική το έργο του γίνεται πιο εύκολο.

Παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι και στην Πόλη ταξίδεψαν στην έδρα της Εφές, για να αντιμετωπίσουν μια αποδεκατισμένη ομάδα, η όποια όμως στο τέλος επικράτησε των πρασίνων.

Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο υποψιασμένος και δε θα ασχοληθεί με τις απουσίες του αντιπάλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News