«Δεν θα εκπλαγούν αν δουν τον Ταβάρες να υπογράφει στον Παναθηναϊκό»

Ο Ταβάρες λίγο πριν το ΟΑΚΑ θαύμασε την Ακρόπολη (pic)

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας στην εκπομπή του «Basketnews.com» για τον Έντι Ταβάρες και τον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές φέτος.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε στην εκπομπή του «Basketnews.com» για την πολύκροτη υπόθεση του Έντι Ταβάρες όσον αφορά το μέλλον του, το οποίο έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι ο θηριώδης σέντερ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ολοκληρώνεται φέτος, και δεν είναι λίγα εκείνα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον του Τριφυλλιού.



Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ουρμπόνας:

«Ο Ταβάρες είναι στην κορυφή της λίστας των ισχυρών ομάδων της EuroLeague. Θυμάμαι ότι έκανα αυτή τη μαντεψιά όταν ο Γιαννακόπουλος έθεσε αυτό το quiz με τους δύο σταρ που κάποια στιγμή στην καριέρα τους ήταν επώδυνοι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Θυμάμαι ότι ο Ταβάρες ήταν ο MVP του περσινού τελικού και ήταν πραγματικά κυριαρχικός στα πλέι-οφ και στο Final Four. Σκέφτηκα ότι αυτός ίσως ήταν η επιλογή και ότι θα έβγαζε νόημα. Υπάρχουν ήδη φήμες και ορισμένοι λένε στο παρασκήνιο ότι δεν θα εκπλαγούν αν δουν τον Ταβάρες να υπογράφει στον Παναθηναϊκό».

 

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News