Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (20/03)

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (20/03)

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (21:00) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η κανονική περίοδος είναι στα τελευταία της… μέτρα. Kάθε παιχνίδι μετράει πολλαπλά, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ψάχνει τις νίκες που θα την βάλουν στην τετράδα ενόψει των Playoffs.

Η νέα αποστολή των «πράσινων» στο άνοιγμα της αυλαίας της διαβολοβδομάδας είναι στο Βελιγράδι. Aπέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με την αντίδραση να είναι επιβεβλημένη μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

Το 71-65 από τους Πειραιώτες έριξε τον Παναθηναϊκό στο 18-11. Περιέπλεξε την κατάσταση όχι μόνο στην τετράδα, αλλά και για την απευθείας είσοδο στα Playoffs. Εκεί, βρίσκονται πολλές ομάδες είτε σε ισοβαθμία είτε σε απόσταση μίας νίκης.

Για να μπορέσει το «τριφύλλι» να πετύχει τον στόχο του και να μην γκρεμίσει στο φινάλε όσα έχει χτίσει στην υπόλοιπη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Θέλει άμεση επαναφορά στις νίκες για να κάνει την τελική αντεπίθεση για το καλύτερο πλασάρισμα, αρχής γενομένης από τη Stark Arena.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιδράσει και να δείξει την εικόνα του ΟΑΚΑ και εκτός ΟΑΚΑ. Έχει ηττηθεί σε 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του, με «διπλό» στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και ήττες από Μακάμπι, Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Novasports Prime.

Ερ. Αστέρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (20/3)

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου ψάχνει επιστροφή στις νίκες. Μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες έπειτα και από το 80-84 από τη Μακάμπι, έχοντας κολλήσει στο 10-19.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου δεν τρέφουν ελπίδες για να προλάβουν έστω την είσοδο στη 10άδα για τα Play-in. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφοροι. Θέλουν να διατηρήσουν την καλή παράδοση που έχουν όταν υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (6-3), έχοντας ως όπλο την κατάμεστη έδρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News