Παναθηναϊκός: Άμυνα από... ατσάλι στην Euroleague (pic)

Μπασκόνια-Παναθηναϊκός 75-73: Η κριτική των παικτών του Εξάστερου

Ο Παναθηναϊκός μετά από αφιέρωμα της Euroleague όσον αφορά τις καλύτερες άμυνες της regular season βρίσκεται πολύ ψηλά στη σχετική λίστα.

Η Euroleague προχώρησε σε σχετικό αφιέρωμα με τις καλύτερες άμυνες της φετινής regular season της διοργάνωσης.

Μέσα σ’ αυτές τις ομάδες και μάλιστα αρκετά ψηλά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα κι έπειτα συνεχίζονται στην επίθεση.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου διαθέτουν τη δεύτερη πιο αποτελεσματική άμυνα της διοργάνωσης έχοντας μπροστά τους μόνο την Μπαρτσελόνα χωρίς όμως να έχουν διαφορά στους αριθμούς.

Ουσιαστικά το Τριφύλλι δέχεται -όπως και η Μπαρτσελόνα- μόλις 0,93 πόντους ανά κατοχή, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» παίζουν σε λίγο περισσότερες κατοχές ανά αγώνα και γι’ αυτόν τον λόγο φιγουράρουν στην πρώτη θέση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Παναθηναϊκός: Δεύτερη καλύτερη άμυνα στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News