Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Αντετοκούνμπο-Βιλντόζα με Ερυθρό!

Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Αντετοκούνμπο-Βιλντόζα με Ερυθρό!

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας τις δύο γνωστές απουσίες του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Για τους πράσινους το παιχνίδι αυτό είναι κομβικής σημασίας στη μάχη που δίνουν για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της διοργάνωσης, καθώς θέλουν να κάνουν το απόλυτο (5/5) έως το τέλος της σεζόν.



Από εκεί και πέρα ο Εργκίν Αταμάν δε θα υπολογίζει σε ακόμα ένα ματς τους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών κι έχουν τεθεί νοκ άουτ για μία ακόμη φορά.

Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός point guard τραυματίστηκε στο Final 8 του Κυπέλλου και πλέον έχει συμπληρώσει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Τελευταίο ματς ήταν ο προημιτελικός απέναντι στην ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα. Υπέστη κάκωση στο γόνατό του, στο ματς με την Ολλανδία στις 26 Φεβρουαρίου και είναι νοκ άουτ εδώ και 22 ημέρες.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News