Ατζέντης Χεζόνια: Πήρε θέση για το μέλλον του - Τότε θα αποφασίσει

Έπαθε πλάκα με το «διπλό» του Εξάστερου ο Χεζόνια! (pic)

Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια μίλησε στο «sdna.gr» για το μέλλον του πελάτη του και αναφέρθηκε στο πότε τελικά αναμένεται ν’ αποφασίσει τι θα κάνει ο Κροάτης.

Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια, Κώστας Παπαδάκης, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο «sdna.gr» για το μέλλον του πελάτη του, αποκαλύπτοντας πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον Κροάτη forward.

Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα ο Χεζόνια έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.



Δείτε αναλυτικά:

«Για οτιδήποτε σχετίζεται με τον κ. Μάριο Χεζόνια, σχετικά με το παρόν ή το μέλλον του, μπορεί να θεωρηθεί ΕΓΚΥΡΟ ΜΟΝΟ εάν προέρχεται από τον ίδιο τον κ. Χεζόνια ή εμένα ως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του. Όλες οι άλλες δηλώσεις, εικασίες ή προσωπικές απόψεις από διαφορετικά πρόσωπα ή πηγές, είναι ανακριβείς, ψευδείς και εσφαλμένες και υπόκεινται σε νομικές ενέργειες και συνέπειες.

Ο κ. Χεζόνια έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και τότε θα πάρει τις αποφάσεις του. Τέλος της ιστορίας. Κώστας Παπαδάκης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News