Αταμάν: Η αποκάλυψη για Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο και η ατάκα για τη... νέα σεζόν!

Αταμάν: «Δύσκολο κίνητρο μετά τη Μαδρίτη» - Οι ατάκες μετά τη νίκη

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση της ομάδας στο Βελιγράδι, αναφέρθηκε τόσο στο ματς όσο και στην κατάσταση της υγείας των τραυματιών του.

Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αύριο το βράδυ (20/03, 21:00) σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη που δίνει για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Μάλιστα λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε με δηλώσεις του τόσο στο παιχνίδι όσο και στους τραυματίες Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο αποκαλύπτοντας ορισμένα πράγματα.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

«Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Για εμάς απομένουν 5 παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί.

Πρέπει να πάρουμε αυτές τις νίκες για να διατηρήσουμε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Μετά από αυτό τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε».

Για τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα: «Δεν ξέρω, οι παίκτες που θα είναι τραυματίες θα μείνουν εκτός. Ίσως είναι έτοιμοι την νέα σεζόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News