Γκριγκόνις: «Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την σεζόν μας, το 100% με Ερυθρό»

«Ο Γκριγκόνις ήταν ειρωνικός στον Παναθηναϊκό - Ο Σερέλης είδε... τη μεγάλη αλλαγή!» (vid)

Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ παράλληλα μίλησε σε γενικότερο πλαίσιο για την ομάδα και τους στόχους της.

Ο Μάριους Γκριγκόνις λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι, μίλησε για τις επόμενες κρίσιμες δύο εβδομάδες που θα έχει ο σύλλογος στο θεσμό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ωραία να νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μερικές δύσκολες εβδομάδες που βασικά θα κρίνουν την σεζόν μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πολλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να θέλουμε να νικήσουμε περισσότερο από ότι ο Ερυθρός Αστέρας.

Σίγουρα βοηθάει αν είσαι δυνατός πνευματικά. Πρέπει όμως προφανώς να είσαι έτοιμος και σωματικά, να προσέχεις το σώμα σου και να περιμένεις για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News