«Κάποιοι θα εκτεθούν όταν δουν το σχέδιο που καταστρώνουν μαζί Γιαννακόπουλος και Αταμάν»

«Κάποιοι θα εκτεθούν όταν δουν το σχέδιο που καταστρώνουν μαζί Γιαννακόπουλος και Αταμάν»

Δεν θα καταλάβουν από πού θα τους έρθει! Σήκωσαν κεφάλι οι… μόνιμοι επικριτές του Παναθηναϊκού μετά από μια ήττα 5 πόντων στο ΣΕΦ, αλλά αυτό που έρχεται, δεν το χωράει ο νους τους!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για… τους Παναθηναϊκούς που ανακαλύπτουν θέματα στην ομάδα πριν και από τους αντιπάλους.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού αποδέχτηκε την ήττα στο ΣΕΦ , ωστόσο, κάποιοι τέντωσαν το σχοινί όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας πάνω στην προσπάθειά της να πάρει τη μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην Ευρωλίγκα και να κλειδώσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

«Ολοκληρωτικά θα εκτεθούν όταν δουν το σχέδιο που καταστρώνουν μαζί Γιαννακόπουλος και Αταμάν για την επόμενη σεζόν.», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα SDNA.

Στο χειρότερο σενάριο, ακόμα και… άτιτλος να ολοκληρώσει τη σεζόν ο Παναθηναϊκός σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα, τα κέρδη είναι πολλαπλά. ΟΑΚΑ, κορμός παικτών, όρεξη, διάθεση, υψηλό μπάτζετ… Αταμάν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News