«Ο Δ. Γιαννακόπουλος έκλεψε τις… εντυπώσεις από τον Σλούκα στο ΣΕΦ»

Φωτογραφίες: Ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ανάμεσα στον Ολυμπιακό για την Euroleague.

Μάλιστα πολλά ξένα ΜΜΕ όπως ήταν λογικά αναφέρθηκαν στην παρουσία του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ στην παρουσία του και πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκλεψε τις εντυπώσεις από τον Σλούκα στο ΣΕΦ.

Στο πρώτο σκέλος ο Ουρμπόνας ανέφερε πως «ο Σλούκας επέστρεψε με πάνω από 100 Μέσα να τον παρακολουθούν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε απροσδόκητα πριν από το παιχνίδι. Κάτι έλειψε και θα το βαθμολογήσω με 4/5».

Σχετικά με το επίπεδο αντιπαλότητας των δύο ομάδων, ο Μπλαζεβίτσιους σχολίασε ότι «περιμέναμε πολλά με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα, αλλά νιώθω ότι ο Γιαννακόπουλος έκλεψε το σόου με όλους τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν αυτόν περισσότερο από τον Σλούκα. Περίμενα κάτι παραπάνω».

Όσον αφορά την ποιότητα του αγώνα οι δύο δημοσιογράφοι βαθμολόγησαν με χαμηλό βαθμό το παιχνίδι. 3/5 από τον Ουρμπόνας, που τόνισε πως ήταν ένα παιχνίδι με «χαμηλό σκορ, πολλά λάθη, πολλά χαμένα σουτ, air balls». με τον Μπλαζεβίτσιους να δίνει 2/5.

Επιπλέον, στο τραπέζι τέθηκε και η μοναδικότητα του ντέρμπι αιωνίων, με τον Μπλαζεβίτσιους να λέει πως «για μένα το δίχτυ γύρω από το ντέρμπι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό. Μέχρι τώρα δεν το έχω δει σε άλλα ντέρμπι και το γεγονός πως οι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο 1,5 ώρα πριν από το τζάμπολ και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ήταν κάτι που το έκανε ξεχωριστό».

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News