ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 73-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 73-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η 20ή νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Basket League «σφράγισε» και την πρώτη θέση για τους «πράσινους» στην κανονική διάρκεια. Η χθεσινή κίνηση του Σλούκα και το δείπνο συσπείρωσης της ομάδας, μια νίκη στο πρωτάθλημα στο «Παλατάκι» σίγουρα θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το Τριφύλλι στην προσπάθεια να σηκώσει κεφάλι προκειμένου να πετύχει το πολυπόθητο 5/5 στην Ευρωλίγκα.

Ασκήθηκε έντονη κριτική τα προηγούμενα 24ωρα στον Παναθηναϊκό AKTOR μετά την ήττα στο ΣΕΦ, ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι σε μια μεταβατική περίοδο, αυτή τη στιγμή, οι παίκτες του Αταμάν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και εντός της πρώτης 4άδας στην Ευρώπη.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Δεν αγωνίστηκε με Ρεάλ – Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και προσέφερε 18′ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 5 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Πολωνό, δεν έκανε το step up σε ένα εξίσου μέτριο απόγευμα για τον κουρασμένο Λεσόρ.

Τζέριαν Γκραντ (10/10): Τεράστια εμφάνιση από τον Γκραντ σε όλους τους τομείς. Θα μπορούσε να πετύχει και double double, δεν τα κατάφερε για 2 ασίστ.

Κέντρικ Ναν (8/10): Ο Ναν «τελείωσε» τον ΠΑΟΚ στο δ’ δεκάλεπτο με πέντε διαδοχικούς πόντους βελτιώνοντας τα ποσοστά του στην επίθεση. Δημιούργησε 5 φάσεις, ενώ μείωσε αισθητά και τα λάθη του (2).

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Ισπανός μπορεί να σουτάρει καλύτερα (3/8 δίποντα-τρίποντα), πέτυχε 8 πόντους ενώ, είχε σημαντική προσφορά στην άμυνα με 6 ριμπαόυντ σε 21′.

Δημήτρης Μωραϊτης (6/10): Αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της δ’ περιόδου και έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Κώστας Σλούκας (7/10): Μέσα σε 14 λεπτά ο αρχηγός έκανε πολλά λάθη (6 ασίστ για 5 λάθη). Ολοκλήρωσε διψήφιος τον αγώνα (10 πόντοι), μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (4/10): Φτωχή εμφάνιση από τον Παπαπέτρου, πήρε μόλις 7 λεπτά συμμετοχής.

Ματίας Λεσόρ (6/10): Ο Γάλλος σέντερ χρειάζεται ανάσες διότι έρχονται απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Δεν αγωνίστηκε στο… κόκκινο, ολοκλήρωσε το ματς με 7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Ο Λιθουανός παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος στην Πυλαία και με 14 πόντους έδωσε ώθηση στην επίθεση, κάτι το οποίο δε συνέβη στο ΣΕΦ.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Υπερβολικά άστοχος ο Μήτογλου με 20% στην επίθεση, δεν απέφυγε τα λάθη (3) και η προσφορά του ήταν κυρίως στην άμυνα με 7 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν μπορεί να κριθεί. Απέδειξε πάντως, πως είναι μια αξιόπιστη λύση στο τρίποντο.

Δείτε παρακάτω:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 73-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News