Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο ερώτημα στον Εξάστερο...

Μειωμένες οι πιθανότητες για μεταγραφή στον «Εξάστερο»!

Ποιες είναι oι δυνατότητες και η προοπτική τoυ Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα;

Προπονητής και μεγαλομέτοχος μιλούν για κατάκτηση του τίτλου! Σαφώς προέχει η πρόκριση στα προημιτελικά.

Τώρα όσον αφορά το “μετά”, καλύτερο θα είναι να μιλήσουμε με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης κι ανάλογα τι θα βγάλουν οι διασταυρώσεις.

Σίγουρα αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός μετά από δύο ήττες από τον Ολυμπιακό σε μικρό χρονικό διάστημα δεν είναι στην καλύτερή του φάση, παρόλα αυτά διαθέτει υλικό που μας κάνει να νιώθουμε ότι έχει προοπτική στη διοργάνωση.

Δεν το συζητάμε πως αν πάρει το τρόπαιο θα μιλάμε για προσπάθεια που θα μνημονεύεται ιστορικά. Ο Αταμάν στη πρώτη του σεζόν στο κλαμπ ξεκίνησε από το μηδέν.

Οι πράσινοι παίζουν ένα ξεχωριστό μπάσκετ αν και η ανάπτυξη τους σαν ομάδα σε κάθε τους δραστηριότητα δεν πηγάζει από τη μακρά συνύπαρξη παικτών-προπονητή, είναι προϊόν ατομικού ταλέντου.

Γρήγορος ρυθμός, τρανζίσιον επίθεση που- συγκρίνεται μόνο με αντίστοιχη Αμερικανικής ομάδας σε κάποιες στιγμές -με γκάμα επιλογών σε πρωτεύοντα και δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, συνεργασίες στο μισό γήπεδο, σωστή αμυντική προσέγγιση κάθε σχεδόν παιχνιδιού με όπλο τη πίεση.

Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει το κλαμπ την ώρα της κρίσεως.

Υπάρχουν ακόμα ερωτήματα αναπάντητα για το mentality της. Θα φτάσει μέχρι τέλους ή θα πνιγεί από την ίδια της τη δίψα για άμεση τοποθέτηση στην κορυφή μετά από τριετή ταλαιπωρία;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News