Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πραγματικότητα με Χουάντσο!

Ερνανγκόμεθ: «Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, το έβδομο αστέρι»

Ο Χουάντσο είναι σίγουρα ένας “δαντελένιος” φόργουορντ που βάσει βιογραφικού το περασμένο καλοκαίρι κάθε τοπ ομάδα θα ήθελε στο δυναμικό της.

Βασικός στην εθνική του ομάδα, σπουδαίο κορμί για ψηλό αλλά με ένα -μάλλον- soft mentality το οποίο ευθύνεται για τις “βουτιές” που έχει μέσα στη σεζόν.

Για την ακρίβεια το παιδί εδώ και δυο χρόνια αγνοείται αφού και πέρσι στο ΝΒΑ διέγραψε μετριότατη πορεία.

Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν μπορείς να συναγωνιστείς τους αλτικούς Αμερικανούς στη χώρα τους, εδώ με τα χαρακτηριστικά που έχει ο αθλητής είναι ιδανικός να παίξει ρόλο stretch-4, ειδικά δίπλα σε ένα macho σέντερ σαν τον Λεσόρ που τρέχει γρήγορα το γήπεδο και δίνει και στον Ίβηρα την ευχέρεια να τρέξει, κάτι που κάνει με ευχαρίστηση.

Για την ώρα το εγχειρίδιο του Ερναγκόμεθ λέει “μην τον περιμένετε ως τον δυνατό σας παίκτη φέτος”.

Οι μηχανισμοί του σουτ είναι καλοί όπως και η ευχέρεια του με τη μπάλα στο παρκέ. Έξυπνος παίκτης με γρήγορα πόδια, αλλά τι να το κάνεις που ακόμα κι ο καλύτερος αθλητής μπορεί να φαίνεται της σειράς όταν δεν έχει ξεμπουκώσει και πασχίζει να βρει ρόλο.

Σίγουρα είναι καλύτερος παίκτης ο Χουάντσο απ’ ότι δείχνουν τα στατιστικά του, αλλά στον Παναθηναϊκό υπομονή δεν υπάρχει πολύ…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News