Παναθηναϊκός: Ώρα για γκάζια στον Εξάστερο, αλλιώς...

Παναθηναϊκός: Πράσινη κυριαρχία με υπογραφή Αταμάν!

Αδικείται ο Ματίας Λεσόρ να παίζει 35λεπτα και να μην έχει ανάσες στα ντέρμπι με τους απέναντι αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλάζει συνεχώς παίκτες πάνω του κι ο Γάλλος στο τέλος του αγώνα δεν έχει ενέργεια.

Μόνος του δεν μπορεί και πάλι καλά να λέμε που η αλλαγή περιβάλλοντος τον ευνόησε και παίζει ακόμα καλύτερα απ΄ ότι στην Παρτιζάν.

Από την άλλη, έχει δημιουργηθεί πλέον η ανάγκη στην Ευρωλίγκα να έχεις κορμιά που μπορούν να σπρώξουν τους Ταβάρες και Φαλ της διοργάνωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο αναμετρήθηκαν στον τελικό της Ευρωλίγκας πέρυσι, κάτι πρέπει να μας λέει το γεγονός.

Είναι υψίστης σημασίας να υπάρξει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και ευχόμαστε στο τέλος να δούμε ένα σύνολο στο παρκέ που είναι επαρκές και στις δύο πλευρές του γηπέδου, θα έχουν επανέλθει Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο, οπότε θα είσαι πλήρης και (λογικά) οι χρόνοι θα μοιραστούν.

Ήδη στην επίθεση είναι περισσότερο από επαρκής ο Παναθηναϊκός αλλά όταν αρχίζουν τα νοκ άουτ η απόκλιση δεν πρέπει να είναι μεγάλη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News