Παναθηναϊκός: Μόνοι Λεσόρ και Μήτογλου, ψάχνονται οι αλλαγές

Παναθηναϊκός: Μόνοι Λεσόρ και Μήτογλου, ψάχνονται οι αλλαγές

Με τον Παπαπέτρου να είναι άφαντος (λόγω και του τραυματισμού του που τον άφησε μήνες εκτός), τον Χουάντσο απογοητευτικό και τον Μαντζούκα…παρκαρισμένο, ποιος μένει στη θέση 4;

Μόνο ο Ντίνος Μήτογλου.

Μας αρέσει που το καλοκαίρι ανησυχούσαμε επειδή ο αθλητής είχε μείνει εκτός φάσης πάρα πολύ καιρό και δε μπορούσαμε να μιλάμε με ασφάλεια για τα προσόντα του (εξαιρετικός ριμπάουντερ, μεγάλο και δυνατό κορμί γενικά) αλλά για το κατά πόσο παρέμενε επαγγελματίας για το ανώτατο επίπεδο στην Ευρώπη.

Δύο χρόνια σχεδόν τιμωρίας και μακριά από το μπάσκετ είναι αρκετά γι αυτό το επίπεδο, αλλά τελικά το παιδί αποδεικνύεται ονειρικό με 3&D στοιχεία, εξαιρετικός tweener που μπορεί εκτός από το 4 να καλύψει και τη θέση 5.

Το κακό είναι πως φαντάζει σαν την καλαμιά στον κάμπο, αφού οι αλλαγές του είτε δεν υπολογίζονται, είτε προσπαθούν να βρουν τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μένει μονάχα ο Έλληνας και ο Λεσόρ ως σίγουρες λύσεις στους ψηλούς.

Απελπιστικά μικρός αριθμός.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News