Βισνιάουσκας: «Το μήνυμα του Ολυμπιακού ήταν να μην χάσουμε από τον Σλούκα»

Βισνιάουσκας: «Το μήνυμα του Ολυμπιακού ήταν να μην χάσουμε από τον Σλούκα»

Τη δική του οπτική έδωσε ο Ρίτις Βισνιάουσκας για το ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με ειδική αναφορά στον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίτις Βισνιάουσκας:

«Βασικά το μήνυμα από τον Ολυμπιακό ήταν «αν είναι να χάσουμε το ματς, δεν θα το χάσουμε επειδή ο Σλούκας παίζει καλά».

Αποφάσισαν να κάνουν τον Ναν να πάρει τις αποφάσεις και παρότι σκόραρε, δεν μπορείς να πεις ότι έκανε ένα πραγματικά καλό ματς», τόνισε ο Λιθουανός.

«Σε πολλές πάσες του έγιναν deflections, υπέπεσε σε επτά λάθη. Το πλάνο ήταν να δώσουν στον Ναν το ρόλο του δημιουργού στην επίθεση του Παναθηναϊκού, αντί για τον Σλούκα. Οι αλλαγές στην άμυνα ανάγκασαν τον Σλούκα να παίξει ένας εναντίον ενός και αυτό δεν είναι το παιχνίδι του», είπε.

«Είναι παίκτης pick and roll που μπορεί να σε “σκοτώσει” με το σουτ του από μέση απόσταση, αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες γιατί ήταν πάντα εναντίον του Μουσταφά Φαλ ή του Μόουζες Ράιτ», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News