Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος

Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 64-87: Τα highlights του «διπλού» (vid)

Με πρόστιμα τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και Καρδίτσα, για υβριστικά συνθήματα.

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι θα πληρώσουν οι ΚΑΕ Καρδίτσα και Παναθηναϊκός AKTOR.

Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλίας, ενώ οι «πράσινοι» θα πληρώσουν αντίστοιχα 600 ευρώ.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 10-3-2024.

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη την 10-3-2024».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News