Παναθηναϊκός: Με 18 λάθη πως να κερδίσεις;

Παναθηναϊκός: Οφείλει να κοιτάξει μπροστά, να βγάλει αντίδραση

Πολλά τα 18 λάθη για παιχνίδι που ήξερες ότι θα πάει στη δύναμη και στο …ντάπα-ντούπα.

Καλό το πλεονέκτημα έδρας (που μάλλον χάνεται), ακόμα καλύτερη η προοδευτική ωρίμανση της ομάδας.

Κατά τα άλλα νομίζουμε ότι έχουμε προσγειωθεί στο 1994 όπου η υπεροπλία των λιμανίσιων στη ρακέτα (Φασούλας, Τάρπλεϊ, Πάσπαλι, Τάρλατς) ήταν ολοφάνερη απέναντι στον Στόγιαν και μόνο!

Φοβερός ο Μόουζες Ράιτ στο ντέρμπι, έκανε την διαφορά όποτε χρειάστηκε απέναντι στον Λεσόρ που έβλεπε τα μεγάλα κορμιά να έρχονται από παντού και να μην ξεχνάμε πως οι απέναντι περιμένουν και την αποθεραπεία Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος, με τον Φαλ και τον Πετρούσεφ είναι έμπειροι, πολύ πιο “παιγμένοι” στην Ευρωλίγκα, σε σχέση με Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο.

Οι δυο τους πήραν φέτος το βάπτισμα του πυρός σε τοπ επίπεδο, παίζοντας αρκετή ώρα, αλλά ακόμα έχουν δρόμο να διανύσουν μέχρι να γίνουν ΕΤΟΙΜΟΙ παίκτες.

Ως τότε πρέπει να δεις τι θα κάνεις με την “αεροπορία” τους. Γιατί το να παίζει ο Λεσόρ 35 λεπτά και στο τέλος να τα ακούει κιόλας επειδή δεν μπορεί να ματσάρει παίκτες ψηλότερούς του, κάπου καταντά εκνευριστικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News