Παναθηναϊκός: Αυτά καλείται να διορθώσει ο Αταμάν!

Αιχμές Αταμάν: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν αμερικανικό ποδόσφαιρο»

Υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα που ο κόουτς Αταμάν πρέπει να δει και να διορθώσει. Όλα αυτά δεν πρέπει να αναιρέσουν όσα καλά έχουν γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να γίνει αποδεκτό πως πρόκειται για καινούρια ομάδα, η οποία δουλεύει καλά, αλλά και οι δυνατότητες του ρόστερ αυτήν την εποχή φθάνουν σε συγκεκριμένο σημείο.

Στην Ελλάδα υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος και ο χρόνος κυλά με διαφορετικό τρόπο.

Τα δύο τελευταία άσχημα αποτελέσματα απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν δημιουργήσει πίεση στον προπονητή που εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο με τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, πάλι ακούει τους προπονητές facebook και twitter να διαγωνίζονται για το ποιος θα πετάξει την μεγαλύτερη εξυπνάδα εις βάρος του.

Ναι, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσους ψηλούς όσους ο αντίπαλός του. Ναι, ο Βιλντόζα και ο Χουάντσο δίνουν πίσω ψίχουλα γι αυτά που αμείβονται.

Ναι, ο Κώστας Σλούκας δεν σε έχει βοηθήσει σε κανένα παιχνίδι εναντίον του ΟΣΦΠ. Εδώ επανερχόμαστε στην κατάσταση που βίωνε το τριφύλλι το καλοκαίρι.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η περίοδος αποκατάστασης του ασθενή (γιατί τέτοιος ήταν Παναθηναϊκός επί μία τριετία) μπορεί να είναι μακρά και να έχει σκαμπανεβάσματα μέχρι ο οργανισμός να επανέλθει στο επίπεδο που πρέπει.

Με αυτό δεν προσπαθούμε να απαλλάξουμε τον προπονητή από τις ευθύνες που συνοδεύουν την ελλιπή στελέχωση στους ψηλούς π.χ, θέτουμε απλά τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News