Παναθηναϊκός: Γκρίνια και πάλι στον Εξάστερο!

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ξανά μανά γκρίνια για τον Εργκίν Αταμάν, “που άφησε την ομάδα χωρίς ψηλούς”, που δεν τραβάει χαλινάρι στον Ναν όταν εκείνος αρχίζει να χαρίζει κατοχές την μία κατόπιν της άλλης (7 λάθη την Πέμπτη), που δεν μπορεί να πάρει ένα ματς της προκοπής από τον Κώστα Σλούκα απέναντι σε δαύτους.

Όλα έχουν δόση αλήθειας, αλλά ξεχνάμε που ήταν ο σύλλογος μερικούς μήνες πριν; Ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να είχε βγει μόλις από την εντατική μετά από επιτυχημένη εγχείρηση καρδιάς.

Παίζοντας χάλια σε Ελλάδα/Ευρώπη, έχοντας απωλέσει όλους τους τίτλους, με συνεχόμενες θέσεις ουραγού στην Euroleague.

Τότε ήταν που ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να διαθέσει το μεγαλύτερο μπάτζετ της δικής του εποχής για να ξαναδώσει ζωή στην ομάδα που είχε βασανιστεί από την περιπλάνηση στην ανυποληψία.

Σίγουρα δεν έγιναν όλα τέλεια, ελλείψεις υπάρχουν, αλλά είναι μικρό πράγμα η 1η θέση στο πρωτάθλημα (με 2/2 νίκες απέναντι στους νταμπλούχους) και το ότι διεκδικείς πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ;

Πολλά ακούγονται για τις αμοιβές Χουάντσο, Βιλντόζα, Σλούκα, αλλά το καλοκαίρι το κλαμπ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να μην πληρώσει υπεραξίες από τη στιγμή που στόχος ήταν να ξαναμπεί ενεργά στο παιχνίδι της οχτάδας και της διεκδίκησης θέσης στο Φ4, συν ότι έπρεπε να κοιτάξει κατά πρόσωπο τον αιώνιο.

Όπως και να ‘χει το μέλλον διαρκεί πολύ γι αυτή την ομάδα με τα σχέδια που είναι στα σκαριά για ακόμα ωραιότερο ΟΑΚΑ, ακόμα πιο δυνατό ρόστερ.

Αυτό που πρέπει να γίνει φέτος στον οργανισμό είναι να μπουν θεμέλια για σταθερή επαναφορά στην οκτάδα κι εν καιρώ στο Φ4.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News