Δώρα Παντέλη: «Πιο σκληρός ο Ολυμπιακός, κακή η ομαδική λειτουργία του Παναθηναϊκού» (vid)

Δώρα Παντέλη: «Πιο σκληρός ο Ολυμπιακός, κακή η ομαδική λειτουργία του Παναθηναϊκού» (vid)

Η Δώρα Παντέλη έκανε το δικό της σχόλιο για τη μάχη ανάμεσα στους δύο αιωνίους στο ΣΕΦ για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Playmakers η Δώρα Παντέλη:

«Να πω και εγώ ένα σχόλιο για αυτά που είδαμε σήμερα. Ο πιο σκληρός και αυτός που το ήθελε περισσότερο μέσα από την άμυνά του κέρδισε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα το κέρδιζε μια ομάδα μέσα από την επίθεσή της. Καλώς ή κακώς το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο ξεκίνησε από το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός έγινε πιο σκληρός, ο Μόουζες Ράιτ μπήκε με άγνοια κινδύνου, μετά οι ερυθρόλευκοι πάτησαν γκάζι και έδειξαν σταθερότητα στην άμυνά τους, μάτσαρα τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είχε μεμονωμένες καταστάσεις για να πάρει κάποιους πόντους, είτε με Ναν, Μήτογλου ή κάποιες φάσεις του Λεσόρ, δεν υπήρχε καλή ομαδική λειτουργία, παρόλα αυτά βρέθηκε κοντά στο σκορ στο τέλος. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, λίγο άτσαλο όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός πήρε το 60% των πόντων του από την άμυνα και ανάγκασε τον Παναθηναϊκό σε 18 λάθη. Και τα πήρε αυτά σε τρία δεκάλεπτα, όχι σε τέσσερα!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News