Παπανικολάου σε Σλούκα: «Εδώ δεν δεχόμαστε τέτοια» (vid)

Παπανικολάου σε Σλούκα: «Εδώ δεν δεχόμαστε τέτοια» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε μετά το τέλος του ντέρμπι για έναν πανηγυρισμό-απάντηση προς τον Κώστα Σλούκα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ θέλησε να εξηγήσε ορισμένα πράγματα αναφορικά μ’ έναν πανηγυρισμό που έκανε ο ίδιος έπειτα από ένα καλάθι.

Ουσιαστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά από ένα τρίποντο που πέτυχε, έβαλε το χέρι στο στόμα κι έδειξε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού να… σωπάσει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον πανηγυρισμό:

«Είναι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού. Ο Κώστας έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και πανηγύρισε, εγώ με τη σειρά μου ήθελα να δείξω οτί εδώ είμαστε εμείς, εδώ παίζουμε εμείς και δεν δεχόμαστε από κανέναν να κάνει το οτιδήποτε. Αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασής του στο παρκέ. Κι εγώ το ίδιο».

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News