Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θα πάρει σέντερ για τους τελικούς ο Αταμάν;

Αταμάν: «Αυτά τα ντέρμπι δεν είναι εντυπωσιακά, με όλο το σεβασμό προς τον Ολυμπιακό»

Για ένα ακόμα ντέρμπι τίθεται το ερώτημα αν ο Εργκίν Αταμάν προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ ή όχι για να τον έχει διαθέσιμο στους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για ένα ακόμα ματς και αμέσως το πρώτο πράγμα που βγήκε στην επιφάνεια ήταν η έλλειψη σέντερ που υπάρχει από πλευράς πρασίνων.

Να θυμίσουμε ότι ο έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης αποφάσισε να στηρίξει τους παίκτες που έχει και να μη βγει στην αγορά για απόκτηση σέντερ, σταματώντας έτσι κάθε δυνατό σενάριο όπως αυτό με τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος είχε προταθεί στους πράσινους.

Παρ’ όλα αυτά στα τελευταία ντέρμπι βλέπουμε τον Ματίας Λεσόρ κυρίως ν’ αγωνίζεται αρκετά λεπτά στο παρκέ χωρίς να έχει ο Παναθηναϊκός το ίδιο βάθος που διαθέτει στη συγκεκριμένη θέση ο Ολυμπιακός.

Πλέον τίθεται ξανά το ερώτημα αν ο Εργκίν Αταμάν προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ, ακόμα και τώρα, για τους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς κι εκεί θα βρει απέναντί του, την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News