Μπόγρης: «Εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός που δεν πήρε δεύτερο πεντάρι» (vid)

Μπόγρης: «Εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός που δεν πήρε δεύτερο πεντάρι» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο αιώνιους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades ο Μπόγρης:

«Ο Ολυμπιακός ήταν αγχωμένος, στο β’ μέρος είχε πάρει το ρυθμό. Αυτό που μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό ήταν οι αλλαγές στο πικ εν ρολ. Ο Ναν είχε πάρει φωτιά και έβαζε πόντους, αλλά ήταν και κακός με επτά λάθη, όσα ο Ολυμπιακός στο σύνολο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χτυπήσει τον Μήτογλου, ο Ουόκαπ ήταν εκτός ρυθμού, παρόλο που μετά έβγαλε ενέργεια και είχε πέρα από 6 ασίστ και 4 κλεψίματα. Ο Παναθηναϊκός έβρισκε πάντα λύσεις και ήταν μπροστά στο σκορ.

Ο Καλαϊτζάκης έχει κοπεί τελείως, ο Γκριγκόνις δεν ήταν καλός και έμεινε 17′, ο Χουάντσο λίγο, γιατί με Μήτογλου υπήρχε ασφάλεια.

Ο Ράιτ ήταν σίγουρα ο MVP του αγώνα, εξέθεσε τον Παναθηναϊκό στην επιλογή να μην κινηθεί για δεύτερο πεντάρι. Ο Πίτερς ήταν σταθερός σε όλο το ματς και τον είδαμε να τον βάζει ο Μπαρτζώκας στο 3.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News