Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Λοχαγοί και στρατηγός...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν στη Ρούξι

Ο Ντίνος Μήτογλου στην καλή του μέρα αλλάζει τα πάντα στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Δίπλα του, ο Ματίας Λεσόρ νιώθει λιγότερο …κοντός και λιγότερο ευάλωτος, ενώ δεν πολυφοβάται τα φάουλ.

Ο Χουάντσο ανάμεσά τους παίζει τον ρόλο του μπαλαντέρ, αφού βγαίνει παραέξω για να γίνει απειλητικός και ταυτόχρονα επιτρέπει να στηθούν σχήματα με τρία ψηλά κορμιά.

Ο ίδιος ο Ντίνος προσφέρει σκορ, σουτ, ριμπάουντ, άμυνα, τάπες, μούσκουλα, φαιά ουσία.

Καταλάβατε γιατί κλαίγαμε γοερά μόλις είδαμε το θρυμματισμένο του δάχτυλο το καλοκαίρι λίγο πριν μπει στην εθνική ομάδα, στη Μανίλα;

Έλειψε πολύ ο παικταράς από την ομάδα. Όταν αυτός και οι υπόλοιποι λοχαγοί του Παναθηναϊκού είναι σε καλό φεγγάρι, γίνεται πιο εύκολο για τον…στρατηγό, Κώστα Σλούκα να καθοδηγήσει, να κρατήσει τη μπακέτα με σταθερό χέρι στην τελική ευθεία του αγώνα, όπως είδαμε και στην Μαδρίτη.

Στο ΣΕΦ ξέρουμε πως φλέγεται από τη διακαή επιθυμία να γίνει ήρωας. Το +/- του Σλούκα θα κρίνει πολλά σε λίγες ώρες στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News