Παναθηναϊκός: Το κόλπο γκρόσο με Μήτογλου και Χουάντσο!
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκτός αγώνα, απόψε πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω ο Ολεκ Μπλατσεροφσκι και ο Ντίνος Μήτογλου, για να μην μείνει μοναχός του ο Ματίας Λεσόρ απέναντι σε Φαλ, Πετρούσεφ, Ράιτ.
Ο Μιλουτίνοφ δεν θα παίξει καθώς βρίσκεται στα πιτς εδώ και καιρό, αλλά στους ψηλούς οι απέναντι υπερτερούν με πιο έτοιμα παιδιά για το επίπεδο της Ευρωλίγκας.
Οι ψηλοί των λιμανίσιων ποσοτικά και σε μπόι, υπερτερούν. Θεωρούμε ότι ο κόουτς Αταμάν θα χρησιμοποιήσει κάποια λεπτά τον Ντίνο στο 5 για να τραβήξει μέσα από pick n pop έξω Ράιτ-Φαλ και είτε να σουτάρει είτε να ανοίξει τη ρακέτα για μπούκες άλλων.
Κάτι μας λέει ότι ο Χουάντσο θα έχει έξτρα αρμοδιότητες σήμερα, ακόμα και στο 3 (ήταν ο παίκτης-κλειδί στο ΣΕΦ στη νίκη πρωταθλήματος) μαζί με Καλαϊτζάκη και Παπαπέτρου, δίνοντας έξτρα μπόι-δύναμη-physicality, δίνοντας μεγαλύτερη υπόσταση στο ριμπάουντ, σβήνοντας και κάμποσα miss match, αφού όλοι διαθέτουν μύες και κορμιά που…αντέχουν το σφυροκόπημα αλλά και την άμυνα στα όρια του φάουλ που συχνά ενεργοποιεί ο αντίπαλος πάγκος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News