«Η ομάδα φαβορί στο ντέρμπι αιωνίων είναι...»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε ζωντανά το ντέρμπι

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της εκπομπής «Πάρε-Βάλε» στο YouTube αποκάλυψε ποιο είναι το φαβορί στην αναμέτρηση του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (19:45) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Euroleague σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής του στο YouTube, «Πάρε-Βάλε» στο ποια ομάδα βλέπει σαν φαβορί στο ντέρμπι αιωνίων.



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ξεκινάω τη Δευτέρα το μεσημέρι που γράφουμε εμείς την εκπομπή με τον Ολυμπιακό ως φαβορί, γιατί έχει καλύτερο μομέντουμ, μεγαλύτερης διάρκειας από τον Παναθηναϊκό.

Έχει πολύ καλή ψυχολογία, όπως και ο Παναθηναϊκός, αλλά στο τελευταίο ματς ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κέρδισε στην Κρήτη. Έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αλλά είπαμε ότι σε ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News