Στο ΣΕΦ για την τελευταία προπόνηση ο Παναθηναϊκός!
Στο γήπεδο του Ολυμπιακού προπονείται το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός AKTOR για τον αυριανό (14/3) κρίσιμο αγώνα στην Ευρωλίγκα.
Δίχως απρόοπτα η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ για την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι των αιωνίων για την Ευρωλίγκα.
Οι «πράσινοι» θέλησαν να προσαρμοστούν άμεσα στο φαληρικό γήπεδο και για αυτό το λόγο, προτίμησαν να προπονηθούν στο ΣΕΦ – βάσει κανονισμού – ενόψει του σημαντικού αγώνα που θα κρίνει εν πολλοίς την 4άδα και το πλεονέκτημα της έδρας.
Με εντολή Αταμάν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί για πρώτη φορά στην έδρα του «αιωνίου» μετά από περίπου 22 χρόνια (!) και συγκεκριμένα, τον Φλεβάρη του 2002.
Το Τριφύλλι φέτος έφυγε νικηφόρα από το ΣΕΦ στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και διατηρούν μέχρι σήμερα το πάνω-χέρι για το πλεονέκτημα της έδρας.
Ωστόσο, η Ευρωλίγκα είναι… άλλη ιστορία και αναμφίβολα το Final 4 αποτελεί το μεγάλο στόχο του φετινού Παναθηναϊκού. Να σημειωθεί πως δεν θα αγωνιστούν οι Λούκα Βιλντόζα και Κώστας Αντετοκούνμπο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: Αποθέωσε Κοντούρη - Επική ατάκα για Ταμπόρδα!
- Καρπετόπουλος: «Σε αυτή τη θέση θα είναι ο Παναθηναϊκός σε τρεις εβδομάδες» (vid)
- Κατσαρός: Το σχόλιο για Ταμπόρδα-Αντίνο και τη «λατινική» σπίθα (vid)
- Χριστοδουλόπουλος για Ταμπόρδα: «Άλλον ποδοσφαιριστή μας παρουσίαζαν, άλλον βλέπουμε» (vid)
- Ραπτόπουλος: «Ένα σωστό πράγμα έκανε ο Παναθηναϊκός, πέταξε έξω τον Μπακασέτα!» (vid)