Μόλις 6% επιτυχία ο Παναθηναϊκός σε εκτός έδρας παιχνίδια με Ράντοβιτς διαιτητή!

Μόλις 6% επιτυχία ο Παναθηναϊκός σε εκτός έδρας παιχνίδια με Ράντοβιτς διαιτητή!

Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα ποσοστά για τον Παναθηναϊκό, όταν τον σφυρίζει ο Ράντοβιτς.

Όπως διαβάσατε, η Ευρωλίγκα έστειλε διαιτητές… καμικάζι στο ΣΕΦ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο ντέρμπι θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την «4άδα» και το πλεονέκτημα έδρας και η διοργανώτρια αρχή όρισε έναν ανεπιθύμητο διαιτητή για τους πράσινους.

Το Τριφύλλι έχει πολλά παράπονα από τον Ράντοβιτς, πρόσφατα, μάλιστα, ήταν παρών στην ήττα της ομάδας στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν στο εξτρά πεντάλεπτο της παράτασης.

Το… φοβερό ποσοστό του Ράντοβιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μόλις μία νίκη σε 17 αναμετρήσεις μακριά από το ΟΑΚΑ, ποσοστό επιτυχίας, δηλαδή μικρότερο του 6%.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα αντιδράσει επισήμως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο σχετικό ορισμό. Το τελευταίο διάστημα οι «πράσινοι» ήταν σιωπηροί στο θέμα της διαιτησίας, όμως, πλέον, το διακύβευμα μεγαλώνει και πλέον, κάθε παιχνίδι θα μετρήσει διπλά και τριπλά στην προσπάθεια της ομάδας να πάει στο Final 4.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News