Πετρούσεφ: «Δεν θα κλείδωνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια» (vid)

Πετρούσεφ: «Δεν θα κλείδωνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια» (vid)

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε για το ντέρμπι του ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και έδωσε μια διπλωματική απάντηση στο ερώτημα ποιον πράσινο θα έκλεινε στα αποδυτήρια για να μην αγωνιστεί στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν νομίζω ότι διαφέρει και τόσο. Προφανώς παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας οπότε νομίζω πως θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Να πάρουμε πίσω ό,τι δεν κάναμε καλά από το προηγούμενο παιχνίδι, κυρίως στην επίθεσή μας που δεν τα είχαμε πάει και τόσο καλά.

Μικρά πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε ενόψει αυτού του παιχνιδιού όμως δεν νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό», είπε αναφορικά με τις διαφορές του αγώνα της Πέμπτης (14/3) και του τελικού Κυπέλλου.

«Σίγουρα έχω καταλάβει τη σημασία του ντέρμπι. Το βλέπεις στο γήπεδο, στους φίλους, έξω στους δρόμους. Κάποιες φορές ενδιαφέρονται περισσότερο γι’ αυτό από μερικά παιχνίδια της EuroLeague. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για όλους», τόνισε αναφορικά με τη σημασία που έχει το κάθε ντέρμπι.

«Όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα κομβικά για το πλεονέκτημα όμως νομίζω πως αύριο (σ.σ Πέμπτη 14/3) είναι ίσως λίγο περισσότερο σημαντικό γιατί αν κερδίσουμε θα είμαστε εμείς από πάνω, θα υπερτερούμε στην μεταξύ μας ισοβαθμία.

Θα έλεγα ότι κάθε ματς είναι κομβικό αλλά το αυριανό ίσως λίγο περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.

Ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θα κλείδωνε στα αποδυτήρια, αποκρίθηκε: «Δεν θα κλείδωνα κανέναν. Κάποιες φορές οι ομάδες παίζουν καλύτερα με μικρότερο ροτέισον γιατί κάποιοι παίζουν περισσότερα λεπτά. Οπότε δεν θα κλείδωνα κανέναν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News